Híreink

Fénycsatorna bemutató a Kendelben
Lámpa helyett napfény? Csak természetesen! A Kendel Kft. Palánkai utcai telepén van egy beépített Velux fénycsatorna, amit bárki megtekinthet. Gyere el hozzánk, győződj meg személyesen a hatékonyságáról. Készítettünk is erről egy saját, vidám hangulatú videót.
Tovább
Új Gerard állványok a Kendelnél
A vásárlóink körében igen népszerű Gerard tetőcsalád új, szép állványokat kapott udvarunk bemutató területén. Győződj meg róla személyesen!
Tovább
Mycelium
A Kendel Építőanyag Kereskedés nem csak a mának él. Igyekszünk nyitott szemmel járni a világban, mert a ma jóslata a jövő jelene.
Tovább
Az év támogatója 2021
2021-ben a sport volt a kiemelt irányunk, örömmel támogattuk az utánpótlást, fiatalokat. Ennek köszönhetően Kaszti Tamás, a Kendel Kft. ügyvezetője a Honvéd Szondi SE Triatlon Szakosztálytól átvehette az Év Támogatója oklevelet.
Tovább
A józan építészet 1.

Ebben a nem épp rózsaszínű, már-már szürreális helyzetben mit tehet az építész, a kivitelező vagy akár az építőanyag-kereskedő, aki ugyanennek a folyamatnak a szereplője? Van-e felelősségük, vagy csak „végrehajtják”, amit a megrendelők szeretnének? Megfogalmazható-e egzakt módon a MINŐSÉG, és hogy lehetünk józanok és őszinték?

Tovább
Új teljesítők a Kendel Kihíváson!

Új teljesítőket köszönthettünk a Kendel Kihíváson október 30-án. Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel: köztük voltak az elsők, akik egy nap alatt két kihívást is bevállaltak. Szép teljesítmény, gratulálunk!

Tovább
Az fmc.hu cikke a 30 éves Kendel Kft-ről

Az fmc.hu is beszámolt a 30 éves jubileumi ünnepségünkről, érdemes elolvasni a beszámolójukat.

Tovább
Partnereink tollából

Mindig jó szívvel olvassuk Barátaink, Partnereink visszajelzéseit. Most többen is megosztották velünk gondolataikat azok közül, akik részt vettek a Kendel 30. jubileumi rendezvényén. Büszkén osztjuk meg e sorokat honlapunkon!

Tovább
30 évesek lettünk - Kaszti Tamás ünnepi beszéde

2021. október 2-án elérkezett a nap amikor a Kendel Kft. 30. születésnapját ünnepelni gyűltünk össze. Köszönöm Minden Embernek az elmúlt 30 év együttérzését, bizalmát és együttműködését!

Tovább
30 éves a Kendel Kft. - Interjú Kaszti Tamással

„Ennyi idő után bátran mondhatom, hogy az alkotás lehetősége, öröme az, ami mozgat.” – Kaszti Tamás, ügyvezető.

Tovább
Befutottunk!

Gratulálunk a Kendel Kft. csapatának a Fehérvár Félmaratonon elért eredményéért! Botond, Benedek és István váltója fantasztikus teljesítményt nyújtott.

Tovább
Új sportág a Kendel Kihíváson!

Kendel Kihívásunkat egyre több érdeklődés övezi, ennek megfelelően újra bővítettük a teljesítés körét. A futás és kerékpározás mellett már a túrázás is választható mozgásforma, válaszd kedvencedet!

Tovább
Sportolni jó!

Sportolni jó! A Fehérvár TV is bemutatta Kendel Kihívásunkat, nézd meg Te is és csatlakozz kezdeményezésünkhöz. Elő a nyúlcipőkkel!

Tovább
Hőszigetelés és környezetvédelem

Az AUSTROTHERM anyagok alkalmazása sokféleképpen játszik közre a környezet védelmében. A felelősségteljes, divatos szóval környezettudatos mérnöki tevékenységgel, hatékony, de gazdaságos méretezéssel sokat tehetünk a légszennyezés, az energiapazarlás, a Föld ózonpajzsának további pusztulása ellen.

Tovább
Elstartolt a Kendel Kihívás!

Elkötelezettek vagyunk a sportolás, mint egészséges szabadidős tevékenység mellett. Új kezdeményezésünkkel a már sportoló, vagy mostanában sportolni vágyó embereket szeretnénk elérni! Tudj meg mindent és csatlakozz!

Tovább
Gyermekrajz pályázat nyertesek

Minden kis alkotónak, szülőnek és felkészítő pedagógusnak köszönjük a beküldött pályamunkákat! Vendel és a Kendel csapata kiválasztotta a díjazottakat.

Tovább
Gratulálunk a Klaszbau Kft-nek!

Partnercégünk a Klaszbau Kft., egy székesfehérvári épületfelújításával bekerült a Life Challenge 2020/21-es kiadványába, amely világszerte megvalósult épületeket mutat be. Gratulálunk a szép sikerhez!

Tovább
Valore csempék kedvező áron

2021 a felújítás éve lesz? Netán tervben van egy álomszép fürdőszoba kialakítása? A Kendel szakértői segítenek a tervezésben, ráadásul a VALORE fürdőszobai termékcsalád kiemelt tagjai most KEDVEZŐ ÁRON vásárolhatók meg!

Tovább
Vödrös vékonyvakolat struktúrák

Olvasson bele a Kendel Tudásbázisába! Aktuális tanácsaink a vödrös vékonyvakolat struktúrák témakörében elérhetők.

Tovább
5. Kendel partnertalálkozó

2020. szeptember 12-én tartottuk 5. Kendel partnertalálkozónkat. Köszönjük Partnereinknek, hogy jelen és velünk voltak ezen a fontos napon. Éljük át együtt a találkozó élményeit.

Tovább
Belsőépítészeti- és berendezési tippek a tetőtérben

Tetőtér beépítése utáni lakberendezési típpeket adunk a http://tetoteriablak.hu webshopunk legújabb cikkében.

Tovább
Újdonság a Kendel Építő Központban!

Már csak kreativitás és fantázia kérdése, hogy megvalósítsd álmaid fürdőszobáját, konyháját, vagy nappaliját!

Tovább