Híreink

Speciális októberi nyitva tartásunk

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket és Vásárlóinkat, hogy 2021. október 1-jén, 2-án, 4-én, 23-án, 30-án Kendel Építő Központunk zárva tart.

Tovább
Befutottunk!

Gratulálunk a Kendel Kft. csapatának a Fehérvár Félmaratonon elért eredményéért! Botond, Benedek és István váltója fantasztikus teljesítményt nyújtott.

Tovább
Új sportág a Kendel Kihíváson!

Kendel Kihívásunkat egyre több érdeklődés övezi, ennek megfelelően újra bővítettük a teljesítés körét. A futás és kerékpározás mellett már a túrázás is választható mozgásforma, válaszd kedvencedet!

Tovább
Sportolni jó!

Sportolni jó! A Fehérvár TV is bemutatta Kendel Kihívásunkat, nézd meg Te is és csatlakozz kezdeményezésünkhöz. Elő a nyúlcipőkkel!

Tovább
Elstartolt a Kendel Kihívás!

Elkötelezettek vagyunk a sportolás, mint egészséges szabadidős tevékenység mellett. Új kezdeményezésünkkel a már sportoló, vagy mostanában sportolni vágyó embereket szeretnénk elérni! Tudj meg mindent és csatlakozz!

Tovább
Gyermekrajz pályázat nyertesek

Minden kis alkotónak, szülőnek és felkészítő pedagógusnak köszönjük a beküldött pályamunkákat! Vendel és a Kendel csapata kiválasztotta a díjazottakat.

Tovább
Gratulálunk a Klaszbau Kft-nek!

Partnercégünk a Klaszbau Kft., egy székesfehérvári épületfelújításával bekerült a Life Challenge 2020/21-es kiadványába, amely világszerte megvalósult épületeket mutat be. Gratulálunk a szép sikerhez!

Tovább
Valore csempék kedvező áron

2021 a felújítás éve lesz? Netán tervben van egy álomszép fürdőszoba kialakítása? A Kendel szakértői segítenek a tervezésben, ráadásul a VALORE fürdőszobai termékcsalád kiemelt tagjai most KEDVEZŐ ÁRON vásárolhatók meg!

Tovább
5. Kendel partnertalálkozó

2020. szeptember 12-én tartottuk 5. Kendel partnertalálkozónkat. Köszönjük Partnereinknek, hogy jelen és velünk voltak ezen a fontos napon. Éljük át együtt a találkozó élményeit.

Tovább
Belsőépítészeti- és berendezési tippek a tetőtérben

Tetőtér beépítése utáni lakberendezési típpeket adunk a http://tetoteriablak.hu webshopunk legújabb cikkében.

Tovább
Újdonság a Kendel Építő Központban!

Már csak kreativitás és fantázia kérdése, hogy megvalósítsd álmaid fürdőszobáját, konyháját, vagy nappaliját!

Tovább