Híreink

Gratulálunk a Klaszbau Kft-nek!

Partnercégünk a Klaszbau Kft., egy székesfehérvári épületfelújításával bekerült a Life Challenge 2020/21-es kiadványába, amely világszerte megvalósult épületeket mutat be. Gratulálunk a szép sikerhez!

Tovább
Ünnepi nyitva tartás májusban

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket és Vásárlóinkat, hogy május első hétvégéjén (2021. május 1-2.) és pünkösdkor Kendel Építő Központunk zárva tart, de május 3-tól és 25-től már a megszokott nyitva tartással várjuk Önöket!

Tovább
Profi Kendel-tippek Vendeltől

Kendel Vendel vadiúj online sorozatot indít, amelyben nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hétről-hétre gyakorlati tanácsokat adni a látogatóknak. Ízelítőül pár témát ajánlunk, kattintson a részletekért!

Tovább
Valore csempék kedvező áron

2021 a felújítás éve lesz? Netán tervben van egy álomszép fürdőszoba kialakítása? A Kendel szakértői segítenek a tervezésben, ráadásul a VALORE fürdőszobai termékcsalád kiemelt tagjai most KEDVEZŐ ÁRON vásárolhatók meg!

Tovább
5. Kendel partnertalálkozó

2020. szeptember 12-én tartottuk 5. Kendel partnertalálkozónkat. Köszönjük Partnereinknek, hogy jelen és velünk voltak ezen a fontos napon. Éljük át együtt a találkozó élményeit.

Tovább
Belsőépítészeti- és berendezési tippek a tetőtérben

Tetőtér beépítése utáni lakberendezési típpeket adunk a http://tetoteriablak.hu webshopunk legújabb cikkében.

Tovább
Újdonság a Kendel Építő Központban!

Már csak kreativitás és fantázia kérdése, hogy megvalósítsd álmaid fürdőszobáját, konyháját, vagy nappaliját!

Tovább