Híreink

Év végi nyitva tartás 2021/2022

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket és Vásárlóinkat, hogy a Kendel Építő Központ 2021. december 22-2022. január 6-ig zárva tart. 2022. január 7-én már a megszokott nyitva tartással várjuk Vásárlóinkat, Partnereinket!

Tovább
Új teljesítők a Kendel Kihíváson!

Új teljesítőket köszönthettünk a Kendel Kihíváson október 30-án. Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel: köztük voltak az elsők, akik egy nap alatt két kihívást is bevállaltak. Szép teljesítmény, gratulálunk!

Tovább
Partnereink tollából

Mindig jó szívvel olvassuk Barátaink, Partnereink visszajelzéseit. Most többen is megosztották velünk gondolataikat azok közül, akik részt vettek a Kendel 30. jubileumi rendezvényén. Büszkén osztjuk meg e sorokat honlapunkon!

Tovább
30 évesek lettünk - Kaszti Tamás ünnepi beszéde

2021. október 2-án elérkezett a nap amikor a Kendel Kft. 30. születésnapját ünnepelni gyűltünk össze. Köszönöm Minden Embernek az elmúlt 30 év együttérzését, bizalmát és együttműködését!

Tovább
30 éves a Kendel Kft. - Interjú Kaszti Tamással

„Ennyi idő után bátran mondhatom, hogy az alkotás lehetősége, öröme az, ami mozgat.” – Kaszti Tamás, ügyvezető.

Tovább
Befutottunk!

Gratulálunk a Kendel Kft. csapatának a Fehérvár Félmaratonon elért eredményéért! Botond, Benedek és István váltója fantasztikus teljesítményt nyújtott.

Tovább
Új sportág a Kendel Kihíváson!

Kendel Kihívásunkat egyre több érdeklődés övezi, ennek megfelelően újra bővítettük a teljesítés körét. A futás és kerékpározás mellett már a túrázás is választható mozgásforma, válaszd kedvencedet!

Tovább
Sportolni jó!

Sportolni jó! A Fehérvár TV is bemutatta Kendel Kihívásunkat, nézd meg Te is és csatlakozz kezdeményezésünkhöz. Elő a nyúlcipőkkel!

Tovább
Elstartolt a Kendel Kihívás!

Elkötelezettek vagyunk a sportolás, mint egészséges szabadidős tevékenység mellett. Új kezdeményezésünkkel a már sportoló, vagy mostanában sportolni vágyó embereket szeretnénk elérni! Tudj meg mindent és csatlakozz!

Tovább
Gyermekrajz pályázat nyertesek

Minden kis alkotónak, szülőnek és felkészítő pedagógusnak köszönjük a beküldött pályamunkákat! Vendel és a Kendel csapata kiválasztotta a díjazottakat.

Tovább
Gratulálunk a Klaszbau Kft-nek!

Partnercégünk a Klaszbau Kft., egy székesfehérvári épületfelújításával bekerült a Life Challenge 2020/21-es kiadványába, amely világszerte megvalósult épületeket mutat be. Gratulálunk a szép sikerhez!

Tovább
Valore csempék kedvező áron

2021 a felújítás éve lesz? Netán tervben van egy álomszép fürdőszoba kialakítása? A Kendel szakértői segítenek a tervezésben, ráadásul a VALORE fürdőszobai termékcsalád kiemelt tagjai most KEDVEZŐ ÁRON vásárolhatók meg!

Tovább
5. Kendel partnertalálkozó

2020. szeptember 12-én tartottuk 5. Kendel partnertalálkozónkat. Köszönjük Partnereinknek, hogy jelen és velünk voltak ezen a fontos napon. Éljük át együtt a találkozó élményeit.

Tovább
Belsőépítészeti- és berendezési tippek a tetőtérben

Tetőtér beépítése utáni lakberendezési típpeket adunk a http://tetoteriablak.hu webshopunk legújabb cikkében.

Tovább
Újdonság a Kendel Építő Központban!

Már csak kreativitás és fantázia kérdése, hogy megvalósítsd álmaid fürdőszobáját, konyháját, vagy nappaliját!

Tovább