Híreink

Kezdd a napot a Kendelnél!

Indítsd itt a reggelt, vagy beszéljük át kellemes körülmények között az ajánlatot, technológiai kérdést!

Tovább
Kéményfedlapok a Kendeltől

Nálunk a kéményfedlapodat is beszerezheted. Gyere el a Kendel Építő Központba, vagy rendeld meg telefonon, mailen keresztül, Vendex kiszállítással. Nem is lehet egyszerűbb!

Tovább
Mi kell még?!

Tudtad? Nálunk a Baumittól minden olyan segédanyagot megtalálsz, ami építkezés, felújítás során szükséges lehet az egyes technológiai folyamatokhoz. Kendel! Nem is lehet egyszerűbb!

Tovább
Burkolatvarázs hatás

Tudtad? Nálunk a Baumittól minden olyan segédanyagot megtalálsz, ami építkezés, felújítás során szükséges lehet az egyes technológiai folyamatokhoz.

Kendel! Nem is lehet egyszerűbb!

Tovább
Támogatjuk a jövő szakembereit

A Kendel Kft. - erejéhez mérten - időszakosan támogatja a Vörösmarty Mihály Technikum és Szakközépiskolát. A napokban adtunk át - VendEx fuvarral a helyszínre szállítva - némi segédanyagot az iskolának.

Tovább
Sok lett az anyag? Visszavesszük!

Tudtad? A Kendelnél vásárolt, raktáron tartott termékeket visszavásároljuk. Kendel! Nem is lehet egyszerűbb!

Tovább
Hatékony védelem a meleg ellen, fényzárással

VELUX SSS hővédő fényzáró roló főleg erős napsütés okozta felmelegedés ellen. Élvezd a kellemes hőmérsékletet a tetőtérben, hatékony fényzárás, kedvező áron!

Tovább
VELUX Living Places: a fenntartható lakhatás dán mintája

Mindig szívesen olvasunk jövőbemutató megoldásokról, új szemléletmódokról. Nem volt ez másként a VELUX fenntartható lakhatással kapcsolatos újdonságok esetében. Tudj meg Te is szinte mindent a fenntarthatóság öt alapelvéről.

Tovább
VENDEX - A dimenziókapu

Ebben a rohanó világban a legdrágább kincs az IDŐ! Nálunk nem kell nyomoznod olyan alapvető fogalmakat, mint Minőség, Megbízhatóság, Szakértelem! Gyere el a Kendelhez és minden építőanyag igényedre megoldást találunk!

Tovább
Kendel, nem is lehet egyszerűbb!

Nálunk nem kell nyomoznod olyan alapvető fogalmakat, mint Minőség, Megbízhatóság, Szakértelem! Gyere el a Kendelhez és minden építőanyag igényedre megoldást találunk!

Tovább
Bármikor jöhetsz a medve barlangjába

Tőlünk nem tudsz elkésni! Nem érsz hozzánk nyitvatartási időben? Ez most már nem gond! Tudj meg mindent legújabb szolgáltatásunkról!

Tovább
Testreszabott VELUX megoldások

Az egyik legrégebbi beszállítópartnerünk a VELUX. A magas minőség és megbízható szervizháttér miatt elköteleztük magunkat e márka mellett. Webáruházunkon keresztül az ország bármely pontjáról tudunk megrendelést fogadni. Diszkont áraink pedig elnyerik vevőink tetszését.

Tovább
Zalakerámia termékkatalógus 2023/2024
Vadonatúj fürdőszobát terveztek? Felújításon gondolkodtok? A Kendel Építő Központban többféle burkolatot személyesen is megtekinthettek, online pedig átlapozhatjátok a Zalakerámia katalógusát!
Tovább
Gyermekrajz pályázat 2023 nyertesek

Gyermekrajz pályázat 2023 címmel meghirdetett eseményünk lezárult április végén. A zsűri döntése alapján az alábbi három pályázat lett kiemelve és részesül tárgyjutalomban.

Tovább
Diszkont árak biztos várnak!
Állj az élet napos oldalára: VELUX tetőtéri ablakok és kiegészítők a legkedvezőbb, diszkont áron. Kattints most és nézd meg vidám videónkat!
Tovább
Vadonatúj szolgáltatás a Kendelnél!
Kevés lett az építőanyag? Nincs idő elmenni érte? Ki tudják hozni még ma? Számtalan ilyen kérdésre nyújt expressz megoldást a Kendel április 3-tól elérhető új szolgáltatása!
Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 4. workshop
Szakmai előadásokban gazdag márciust tudhatunk magunk mögött, hiszen 29-én lezajlott idei 4. KENDEL Nyitott Akadémia sorozatunk workshopja. Előadóink a Masterplast és a Knauf Insulation voltak. Legközelebb gyere el Te is!
Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 3. workshop
Immár harmadik alkalommal lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat workshopja. Előadóink a Leier és a Xella voltak. Legközelebb gyere el Te is!
Tovább
Középpontban a Zalakerámia burkolatok

Alapelvünk szerint csak megfelelő színvonalú építőanyagokat értékesítünk, nincs ez másként a burkolatoknál. E hitvallás mentén és szakmai meggyőződésünkkel ajánljuk vásárlóinknak és partnereinknek a Zalakerámia termékeit.

Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 2. workshop
Ismét magas részvételi aránnyal lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat második workshopja. Előadóink a Bramac és a Velux voltak. Legközelebb gyere el Te is!
Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 1. workshop
Ma komoly résztvevő létszámmal, sikeresen lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat idei első workshopja. Előadóink a Zalakerámia és a Baumit voltak. Ezt támogatta egy helyszíni kitelepüléssel az EURO-TOOLS szerszám nagykereskedő cég. A jelenlévő szakemberek érdeklődéssel, és aktív részvétellel követték az előadásokat, bemutatókat.
Tovább
2023 a burkolatok éve a Kendelnél!

2023 a burkolatok éve a Kendelnél! Megkezdtük a cseh Rako, és az olasz Polis lapok forgalmazását is. E két patinás, minőségi gyártó új színt és formát hoz a Te fürdőszobádba, konyhádba és nappalidba!

Tovább
Vízszigetelés - Így válaszd ki a megfelelőt!

Nem feltétlenül könnyű eligazodni a vízszigetelő lemezek között, hisz szinte minden feladatkörre más és már termék használata az optimális. Ebben segítünk összefoglalónkkal.

Tovább
Februártól érvényes nyitvatartásunk

Február 1-től újra hat napon keresztül várjuk a Kendel Építő Központba érkező vásárlóinkat, partnereinket, érdeklődőinket.

Tovább
Ünnepelj velünk virtuálisan!
Január 10-én volt három esztendeje, hogy cégünk a Kendel Építő Központban megnyitott. Ezzel a rövid videóval ünnepeljük meg ezt az évfordulót.
Tovább
Karácsonyi ajándék a Vasváriban

A Kendel Kft. és a Klaszbau Kft. idén a Vasvári Pál Általános Iskola egyik termének padlózat felújítására költötte azt a pénzügyi keretet, amit a korábbi években a partner cégek év végi megajándékozására szokott fordítani.

Tovább
Energiahatékony épületek és a fafűtés

2024. júliusától csak közel nulla energiaigényű épületre kaphatnak használatbavételi engedélyt az építtetők. A megújuló energiaforrás lehet geotermikus, szolár vagy biomassza. Utóbbiból bármelyiket is választjuk, szükségünk lesz hozzá kéményre.

Tovább
Építsen családi házat környezet-tudatosan!

Számos érv szól az Ytong mellett, hiszen a Lambda falazóelemek alkalmazásával egyrétegű, alacsony energiaigényű családi házak valósíthatók meg kiegészítő hőszigetelés nélkül, ami ezekben az alapanyag- és munkaerőhiányos időkben roppant nagy előny.

Tovább
EJOT® Iso-Team rendszer

Az EJOT által tervezett és fejlesztett Iso-Team termékcsalád kiváló megoldást nyújt a homlokzati hőszigetelő rendszerekkel ellátott falakra előre vagy utólagosan felszerelendő, mindenféle épületkiegészítő rögzítésére.

Tovább
Mert adni jó!

Mit támogassunk, ha nem a jövőt?! Tekintsd meg egy különleges felújítás történetét, lapozz bele előtte-utána fotóinkba.

Tovább
Fotópályázat nyertesek

Minden alkotónakköszönjük a beküldött pályamunkákat! A Kendel csapata kiválasztotta a "Mutasd meg Székesfehérvárt" fotópályázat díjazott munkáit.

Tovább
Kendel szombatok októbertől

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket és Vásárlóinkat, hogy 2022. október 1-től visszavonásig Kendel Építő Központunk szombatonként zárva tart.

Tovább
A csatlakozó szivacscsík
Az ördög a részletekben rejlik tartja a mondás. Nemcsak az ördög, hanem sokszor a lényeg is a részletekben rejlik. Nincs ez másképp a gipszkarton szerkezetekkel sem!
Tovább
Energiahatékony lakóépületek hőszigeteléssel

Az otthonok fűtése a magyar háztartások energiafelhasználásának 50-70%-át teszi ki. Így magától értetődik, hogy az egyre növekvő energiaárak miatt többen fordulnak olyan megoldások felé, ami az épületek energiahatékonyságát növeli.

Tovább
Hygge - Fényre éhező otthonok

A dán eredetű VELUX vállalat a világ minden részén az otthonteremtés egyik legnagyobb szakértője. Minden nap azon dolgozunk, hogy élhető, egészséges és napfényes otthonokat hozzunk létre számtalan módon inspirálva a tetőtér egyre nagyobb számú rajongói közösségét a dán életérzéssel összhangban.

Tovább
Tároljuk az esővizet a természet és az emberek védelmében

Egyre összetettebb vízelvezetési koncepcióra és megoldásokra van szükség a mind inkább szélsőséges időjárási körülmények miatt. Az esővíz átmeneti tárolása és ellenőrzött módon történő elvezetése olyan kihívást jelent, amelyhez megbízható partnerre van szükség. Az ACO pontosan az ilyen feladatokhoz fejlesztette ki a Stormbrixx rendszert, amely az igényeknek megfelelően rugalmas és nagy teljesítményű is egyszerre.

Tovább