Híreink

Otthonfelújítási Támogatás 2024

Mikor indul az otthonfelújítási program? Mire fordítható az összeg? Miben tud nekem segíteni a Kendel Építő Központ? Itt minden részlet kiderül, mert a Kendellel nem is lehetne egyszerűbb!

Tovább
Kezdd a napot a Kendelnél!

Indítsd itt a reggelt, vagy beszéljük át kellemes körülmények között az ajánlatot, technológiai kérdést!

Tovább
Kéményfedlapok a Kendeltől

Nálunk a kéményfedlapodat is beszerezheted. Gyere el a Kendel Építő Központba, vagy rendeld meg telefonon, mailen keresztül, Vendex kiszállítással. Nem is lehet egyszerűbb!

Tovább
Mi kell még?!

Tudtad? Nálunk a Baumittól minden olyan segédanyagot megtalálsz, ami építkezés, felújítás során szükséges lehet az egyes technológiai folyamatokhoz. Kendel! Nem is lehet egyszerűbb!

Tovább
Burkolatvarázs hatás

Tudtad? Nálunk a Baumittól minden olyan segédanyagot megtalálsz, ami építkezés, felújítás során szükséges lehet az egyes technológiai folyamatokhoz.

Kendel! Nem is lehet egyszerűbb!

Tovább
Támogatjuk a jövő szakembereit

A Kendel Kft. - erejéhez mérten - időszakosan támogatja a Vörösmarty Mihály Technikum és Szakközépiskolát. A napokban adtunk át - VendEx fuvarral a helyszínre szállítva - némi segédanyagot az iskolának.

Tovább
Sok lett az anyag? Visszavesszük!

Tudtad? A Kendelnél vásárolt, raktáron tartott termékeket visszavásároljuk. Kendel! Nem is lehet egyszerűbb!

Tovább
Hatékony védelem a meleg ellen, fényzárással

VELUX SSS hővédő fényzáró roló főleg erős napsütés okozta felmelegedés ellen. Élvezd a kellemes hőmérsékletet a tetőtérben, hatékony fényzárás, kedvező áron!

Tovább
VELUX Living Places: a fenntartható lakhatás dán mintája

Mindig szívesen olvasunk jövőbemutató megoldásokról, új szemléletmódokról. Nem volt ez másként a VELUX fenntartható lakhatással kapcsolatos újdonságok esetében. Tudj meg Te is szinte mindent a fenntarthatóság öt alapelvéről.

Tovább
VENDEX - A dimenziókapu

Ebben a rohanó világban a legdrágább kincs az IDŐ! Nálunk nem kell nyomoznod olyan alapvető fogalmakat, mint Minőség, Megbízhatóság, Szakértelem! Gyere el a Kendelhez és minden építőanyag igényedre megoldást találunk!

Tovább
Kendel, nem is lehet egyszerűbb!

Nálunk nem kell nyomoznod olyan alapvető fogalmakat, mint Minőség, Megbízhatóság, Szakértelem! Gyere el a Kendelhez és minden építőanyag igényedre megoldást találunk!

Tovább
Bármikor jöhetsz a medve barlangjába

Tőlünk nem tudsz elkésni! Nem érsz hozzánk nyitvatartási időben? Ez most már nem gond! Tudj meg mindent legújabb szolgáltatásunkról!

Tovább
Testreszabott VELUX megoldások

Az egyik legrégebbi beszállítópartnerünk a VELUX. A magas minőség és megbízható szervizháttér miatt elköteleztük magunkat e márka mellett. Webáruházunkon keresztül az ország bármely pontjáról tudunk megrendelést fogadni. Diszkont áraink pedig elnyerik vevőink tetszését.

Tovább
Zalakerámia termékkatalógus 2023/2024
Vadonatúj fürdőszobát terveztek? Felújításon gondolkodtok? A Kendel Építő Központban többféle burkolatot személyesen is megtekinthettek, online pedig átlapozhatjátok a Zalakerámia katalógusát!
Tovább
Gyermekrajz pályázat 2023 nyertesek

Gyermekrajz pályázat 2023 címmel meghirdetett eseményünk lezárult április végén. A zsűri döntése alapján az alábbi három pályázat lett kiemelve és részesül tárgyjutalomban.

Tovább
Diszkont árak biztos várnak!
Állj az élet napos oldalára: VELUX tetőtéri ablakok és kiegészítők a legkedvezőbb, diszkont áron. Kattints most és nézd meg vidám videónkat!
Tovább
Vadonatúj szolgáltatás a Kendelnél!
Kevés lett az építőanyag? Nincs idő elmenni érte? Ki tudják hozni még ma? Számtalan ilyen kérdésre nyújt expressz megoldást a Kendel április 3-tól elérhető új szolgáltatása!
Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 4. workshop
Szakmai előadásokban gazdag márciust tudhatunk magunk mögött, hiszen 29-én lezajlott idei 4. KENDEL Nyitott Akadémia sorozatunk workshopja. Előadóink a Masterplast és a Knauf Insulation voltak. Legközelebb gyere el Te is!
Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 3. workshop
Immár harmadik alkalommal lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat workshopja. Előadóink a Leier és a Xella voltak. Legközelebb gyere el Te is!
Tovább
Középpontban a Zalakerámia burkolatok

Alapelvünk szerint csak megfelelő színvonalú építőanyagokat értékesítünk, nincs ez másként a burkolatoknál. E hitvallás mentén és szakmai meggyőződésünkkel ajánljuk vásárlóinknak és partnereinknek a Zalakerámia termékeit.

Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 2. workshop
Ismét magas részvételi aránnyal lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat második workshopja. Előadóink a Bramac és a Velux voltak. Legközelebb gyere el Te is!
Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 1. workshop
Ma komoly résztvevő létszámmal, sikeresen lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat idei első workshopja. Előadóink a Zalakerámia és a Baumit voltak. Ezt támogatta egy helyszíni kitelepüléssel az EURO-TOOLS szerszám nagykereskedő cég. A jelenlévő szakemberek érdeklődéssel, és aktív részvétellel követték az előadásokat, bemutatókat.
Tovább
2023 a burkolatok éve a Kendelnél!

2023 a burkolatok éve a Kendelnél! Megkezdtük a cseh Rako, és az olasz Polis lapok forgalmazását is. E két patinás, minőségi gyártó új színt és formát hoz a Te fürdőszobádba, konyhádba és nappalidba!

Tovább
Vízszigetelés - Így válaszd ki a megfelelőt!

Nem feltétlenül könnyű eligazodni a vízszigetelő lemezek között, hisz szinte minden feladatkörre más és már termék használata az optimális. Ebben segítünk összefoglalónkkal.

Tovább
Februártól érvényes nyitvatartásunk

Február 1-től újra hat napon keresztül várjuk a Kendel Építő Központba érkező vásárlóinkat, partnereinket, érdeklődőinket.

Tovább
Ünnepelj velünk virtuálisan!
Január 10-én volt három esztendeje, hogy cégünk a Kendel Építő Központban megnyitott. Ezzel a rövid videóval ünnepeljük meg ezt az évfordulót.
Tovább
Karácsonyi ajándék a Vasváriban

A Kendel Kft. és a Klaszbau Kft. idén a Vasvári Pál Általános Iskola egyik termének padlózat felújítására költötte azt a pénzügyi keretet, amit a korábbi években a partner cégek év végi megajándékozására szokott fordítani.

Tovább
Energiahatékony épületek és a fafűtés

2024. júliusától csak közel nulla energiaigényű épületre kaphatnak használatbavételi engedélyt az építtetők. A megújuló energiaforrás lehet geotermikus, szolár vagy biomassza. Utóbbiból bármelyiket is választjuk, szükségünk lesz hozzá kéményre.

Tovább
Építsen családi házat környezet-tudatosan!

Számos érv szól az Ytong mellett, hiszen a Lambda falazóelemek alkalmazásával egyrétegű, alacsony energiaigényű családi házak valósíthatók meg kiegészítő hőszigetelés nélkül, ami ezekben az alapanyag- és munkaerőhiányos időkben roppant nagy előny.

Tovább
EJOT® Iso-Team rendszer

Az EJOT által tervezett és fejlesztett Iso-Team termékcsalád kiváló megoldást nyújt a homlokzati hőszigetelő rendszerekkel ellátott falakra előre vagy utólagosan felszerelendő, mindenféle épületkiegészítő rögzítésére.

Tovább
Mert adni jó!

Mit támogassunk, ha nem a jövőt?! Tekintsd meg egy különleges felújítás történetét, lapozz bele előtte-utána fotóinkba.

Tovább
Fotópályázat nyertesek

Minden alkotónakköszönjük a beküldött pályamunkákat! A Kendel csapata kiválasztotta a "Mutasd meg Székesfehérvárt" fotópályázat díjazott munkáit.

Tovább
Kendel szombatok októbertől

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket és Vásárlóinkat, hogy 2022. október 1-től visszavonásig Kendel Építő Központunk szombatonként zárva tart.

Tovább
A csatlakozó szivacscsík
Az ördög a részletekben rejlik tartja a mondás. Nemcsak az ördög, hanem sokszor a lényeg is a részletekben rejlik. Nincs ez másképp a gipszkarton szerkezetekkel sem!
Tovább
Energiahatékony lakóépületek hőszigeteléssel

Az otthonok fűtése a magyar háztartások energiafelhasználásának 50-70%-át teszi ki. Így magától értetődik, hogy az egyre növekvő energiaárak miatt többen fordulnak olyan megoldások felé, ami az épületek energiahatékonyságát növeli.

Tovább
Hygge - Fényre éhező otthonok

A dán eredetű VELUX vállalat a világ minden részén az otthonteremtés egyik legnagyobb szakértője. Minden nap azon dolgozunk, hogy élhető, egészséges és napfényes otthonokat hozzunk létre számtalan módon inspirálva a tetőtér egyre nagyobb számú rajongói közösségét a dán életérzéssel összhangban.

Tovább