Híreink

2023 a burkolatok éve a Kendelnél!

2023 a burkolatok éve a Kendelnél! Megkezdtük a cseh Rako, és az olasz Polis lapok forgalmazását is. E két patinás, minőségi gyártó új színt és formát hoz a Te fürdőszobádba, konyhádba és nappalidba!

Tovább
Vízszigetelés - Így válaszd ki a megfelelőt!

Nem feltétlenül könnyű eligazodni a vízszigetelő lemezek között, hisz szinte minden feladatkörre más és már termék használata az optimális. Ebben segítünk összefoglalónkkal.

Tovább
Nyitott workshop a Kendel Építő Központban

Burkóló szakembereknek és burkolás iránt érdeklődő laikusoknak, civileknek! Csak a lényeg, bemutatóval!

Tovább
Februártól érvényes nyitvatartásunk

Február 1-től újra hat napon keresztül várjuk a Kendel Építő Központba érkező vásárlóinkat, partnereinket, érdeklődőinket.

Tovább
Ünnepelj velünk virtuálisan!
Január 10-én volt három esztendeje, hogy cégünk a Kendel Építő Központban megnyitott. Ezzel a rövid videóval ünnepeljük meg ezt az évfordulót.
Tovább
Karácsonyi ajándék a Vasváriban

A Kendel Kft. és a Klaszbau Kft. idén a Vasvári Pál Általános Iskola egyik termének padlózat felújítására költötte azt a pénzügyi keretet, amit a korábbi években a partner cégek év végi megajándékozására szokott fordítani.

Tovább
Mert adni jó!

Mit támogassunk, ha nem a jövőt?! Tekintsd meg egy különleges felújítás történetét, lapozz bele előtte-utána fotóinkba.

Tovább
Fotópályázat nyertesek

Minden alkotónakköszönjük a beküldött pályamunkákat! A Kendel csapata kiválasztotta a "Mutasd meg Székesfehérvárt" fotópályázat díjazott munkáit.

Tovább
Kendel szombatok októbertől

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket és Vásárlóinkat, hogy 2022. október 1-től visszavonásig Kendel Építő Központunk szombatonként zárva tart.

Tovább
A csatlakozó szivacscsík
Az ördög a részletekben rejlik tartja a mondás. Nemcsak az ördög, hanem sokszor a lényeg is a részletekben rejlik. Nincs ez másképp a gipszkarton szerkezetekkel sem!
Tovább
Fénycsatorna bemutató a Kendelben
Lámpa helyett napfény? Csak természetesen! A Kendel Kft. Palánkai utcai telepén van egy beépített Velux fénycsatorna, amit bárki megtekinthet. Gyere el hozzánk, győződj meg személyesen a hatékonyságáról. Készítettünk is erről egy saját, vidám hangulatú videót.
Tovább
Új Gerard állványok a Kendelnél
A vásárlóink körében igen népszerű Gerard tetőcsalád új, szép állványokat kapott udvarunk bemutató területén. Győződj meg róla személyesen!
Tovább
Mycelium
A Kendel Építőanyag Kereskedés nem csak a mának él. Igyekszünk nyitott szemmel járni a világban, mert a ma jóslata a jövő jelene.
Tovább
Az év támogatója 2021
2021-ben a sport volt a kiemelt irányunk, örömmel támogattuk az utánpótlást, fiatalokat. Ennek köszönhetően Kaszti Tamás, a Kendel Kft. ügyvezetője a Honvéd Szondi SE Triatlon Szakosztálytól átvehette az Év Támogatója oklevelet.
Tovább
Új teljesítők a Kendel Kihíváson!

Új teljesítőket köszönthettünk a Kendel Kihíváson október 30-án. Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel: köztük voltak az elsők, akik egy nap alatt két kihívást is bevállaltak. Szép teljesítmény, gratulálunk!

Tovább
Az fmc.hu cikke a 30 éves Kendel Kft-ről

Az fmc.hu is beszámolt a 30 éves jubileumi ünnepségünkről, érdemes elolvasni a beszámolójukat.

Tovább
Partnereink tollából

Mindig jó szívvel olvassuk Barátaink, Partnereink visszajelzéseit. Most többen is megosztották velünk gondolataikat azok közül, akik részt vettek a Kendel 30. jubileumi rendezvényén. Büszkén osztjuk meg e sorokat honlapunkon!

Tovább
30 évesek lettünk - Kaszti Tamás ünnepi beszéde

2021. október 2-án elérkezett a nap amikor a Kendel Kft. 30. születésnapját ünnepelni gyűltünk össze. Köszönöm Minden Embernek az elmúlt 30 év együttérzését, bizalmát és együttműködését!

Tovább
30 éves a Kendel Kft. - Interjú Kaszti Tamással

„Ennyi idő után bátran mondhatom, hogy az alkotás lehetősége, öröme az, ami mozgat.” – Kaszti Tamás, ügyvezető.

Tovább
Befutottunk!

Gratulálunk a Kendel Kft. csapatának a Fehérvár Félmaratonon elért eredményéért! Botond, Benedek és István váltója fantasztikus teljesítményt nyújtott.

Tovább
Új sportág a Kendel Kihíváson!

Kendel Kihívásunkat egyre több érdeklődés övezi, ennek megfelelően újra bővítettük a teljesítés körét. A futás és kerékpározás mellett már a túrázás is választható mozgásforma, válaszd kedvencedet!

Tovább
Sportolni jó!

Sportolni jó! A Fehérvár TV is bemutatta Kendel Kihívásunkat, nézd meg Te is és csatlakozz kezdeményezésünkhöz. Elő a nyúlcipőkkel!

Tovább
Elstartolt a Kendel Kihívás!

Elkötelezettek vagyunk a sportolás, mint egészséges szabadidős tevékenység mellett. Új kezdeményezésünkkel a már sportoló, vagy mostanában sportolni vágyó embereket szeretnénk elérni! Tudj meg mindent és csatlakozz!

Tovább
Gyermekrajz pályázat nyertesek

Minden kis alkotónak, szülőnek és felkészítő pedagógusnak köszönjük a beküldött pályamunkákat! Vendel és a Kendel csapata kiválasztotta a díjazottakat.

Tovább
Gratulálunk a Klaszbau Kft-nek!

Partnercégünk a Klaszbau Kft., egy székesfehérvári épületfelújításával bekerült a Life Challenge 2020/21-es kiadványába, amely világszerte megvalósult épületeket mutat be. Gratulálunk a szép sikerhez!

Tovább
Valore csempék kedvező áron

2021 a felújítás éve lesz? Netán tervben van egy álomszép fürdőszoba kialakítása? A Kendel szakértői segítenek a tervezésben, ráadásul a VALORE fürdőszobai termékcsalád kiemelt tagjai most KEDVEZŐ ÁRON vásárolhatók meg!

Tovább
5. Kendel partnertalálkozó

2020. szeptember 12-én tartottuk 5. Kendel partnertalálkozónkat. Köszönjük Partnereinknek, hogy jelen és velünk voltak ezen a fontos napon. Éljük át együtt a találkozó élményeit.

Tovább
Belsőépítészeti- és berendezési tippek a tetőtérben

Tetőtér beépítése utáni lakberendezési típpeket adunk a http://tetoteriablak.hu webshopunk legújabb cikkében.

Tovább
Újdonság a Kendel Építő Központban!

Már csak kreativitás és fantázia kérdése, hogy megvalósítsd álmaid fürdőszobáját, konyháját, vagy nappaliját!

Tovább