Híreink

Zalakerámia telepi akció

Ellenállhatatlan burkolat akció a Kendelnél: azonnal, jó áron! Jelentős árkedvezményt biztosítunk készleten lévő, azonnal elvihető Zalakerámia terméinkre, már 4 900 Ft / m2 ártól! Figyelem: az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes!

Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 3. workshop
Immár harmadik alkalommal lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat workshopja. Előadóink a Leier és a Xella voltak. Legközelebb gyere el Te is!
Tovább
Középpontban a Zalakerámia burkolatok

Alapelvünk szerint csak megfelelő színvonalú építőanyagokat értékesítünk, nincs ez másként a burkolatoknál. E hitvallás mentén és szakmai meggyőződésünkkel ajánljuk vásárlóinknak és partnereinknek a Zalakerámia termékeit.

Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 2. workshop
Ismét magas részvételi aránnyal lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat második workshopja. Előadóink a Bramac és a Velux voltak. Legközelebb gyere el Te is!
Tovább
KENDEL Nyitott Akadémia, 1. workshop
Ma komoly résztvevő létszámmal, sikeresen lezajlott a KENDEL Nyitott Akadémia sorozat idei első workshopja. Előadóink a Zalakerámia és a Baumit voltak. Ezt támogatta egy helyszíni kitelepüléssel az EURO-TOOLS szerszám nagykereskedő cég. A jelenlévő szakemberek érdeklődéssel, és aktív részvétellel követték az előadásokat, bemutatókat.
Tovább
2023 a burkolatok éve a Kendelnél!

2023 a burkolatok éve a Kendelnél! Megkezdtük a cseh Rako, és az olasz Polis lapok forgalmazását is. E két patinás, minőségi gyártó új színt és formát hoz a Te fürdőszobádba, konyhádba és nappalidba!

Tovább
Vízszigetelés - Így válaszd ki a megfelelőt!

Nem feltétlenül könnyű eligazodni a vízszigetelő lemezek között, hisz szinte minden feladatkörre más és már termék használata az optimális. Ebben segítünk összefoglalónkkal.

Tovább
Februártól érvényes nyitvatartásunk

Február 1-től újra hat napon keresztül várjuk a Kendel Építő Központba érkező vásárlóinkat, partnereinket, érdeklődőinket.

Tovább
Ünnepelj velünk virtuálisan!
Január 10-én volt három esztendeje, hogy cégünk a Kendel Építő Központban megnyitott. Ezzel a rövid videóval ünnepeljük meg ezt az évfordulót.
Tovább
Karácsonyi ajándék a Vasváriban

A Kendel Kft. és a Klaszbau Kft. idén a Vasvári Pál Általános Iskola egyik termének padlózat felújítására költötte azt a pénzügyi keretet, amit a korábbi években a partner cégek év végi megajándékozására szokott fordítani.

Tovább
Energiahatékony épületek és a fafűtés

2024. júliusától csak közel nulla energiaigényű épületre kaphatnak használatbavételi engedélyt az építtetők. A megújuló energiaforrás lehet geotermikus, szolár vagy biomassza. Utóbbiból bármelyiket is választjuk, szükségünk lesz hozzá kéményre.

Tovább
Építsen családi házat környezet-tudatosan!

Számos érv szól az Ytong mellett, hiszen a Lambda falazóelemek alkalmazásával egyrétegű, alacsony energiaigényű családi házak valósíthatók meg kiegészítő hőszigetelés nélkül, ami ezekben az alapanyag- és munkaerőhiányos időkben roppant nagy előny.

Tovább
EJOT® Iso-Team rendszer

Az EJOT által tervezett és fejlesztett Iso-Team termékcsalád kiváló megoldást nyújt a homlokzati hőszigetelő rendszerekkel ellátott falakra előre vagy utólagosan felszerelendő, mindenféle épületkiegészítő rögzítésére.

Tovább
Mert adni jó!

Mit támogassunk, ha nem a jövőt?! Tekintsd meg egy különleges felújítás történetét, lapozz bele előtte-utána fotóinkba.

Tovább
Fotópályázat nyertesek

Minden alkotónakköszönjük a beküldött pályamunkákat! A Kendel csapata kiválasztotta a "Mutasd meg Székesfehérvárt" fotópályázat díjazott munkáit.

Tovább
Kendel szombatok októbertől

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket és Vásárlóinkat, hogy 2022. október 1-től visszavonásig Kendel Építő Központunk szombatonként zárva tart.

Tovább
A csatlakozó szivacscsík
Az ördög a részletekben rejlik tartja a mondás. Nemcsak az ördög, hanem sokszor a lényeg is a részletekben rejlik. Nincs ez másképp a gipszkarton szerkezetekkel sem!
Tovább
Energiahatékony lakóépületek hőszigeteléssel

Az otthonok fűtése a magyar háztartások energiafelhasználásának 50-70%-át teszi ki. Így magától értetődik, hogy az egyre növekvő energiaárak miatt többen fordulnak olyan megoldások felé, ami az épületek energiahatékonyságát növeli.

Tovább
Hygge - Fényre éhező otthonok

A dán eredetű VELUX vállalat a világ minden részén az otthonteremtés egyik legnagyobb szakértője. Minden nap azon dolgozunk, hogy élhető, egészséges és napfényes otthonokat hozzunk létre számtalan módon inspirálva a tetőtér egyre nagyobb számú rajongói közösségét a dán életérzéssel összhangban.

Tovább
Tároljuk az esővizet a természet és az emberek védelmében

Egyre összetettebb vízelvezetési koncepcióra és megoldásokra van szükség a mind inkább szélsőséges időjárási körülmények miatt. Az esővíz átmeneti tárolása és ellenőrzött módon történő elvezetése olyan kihívást jelent, amelyhez megbízható partnerre van szükség. Az ACO pontosan az ilyen feladatokhoz fejlesztette ki a Stormbrixx rendszert, amely az igényeknek megfelelően rugalmas és nagy teljesítményű is egyszerre.

Tovább
Fénycsatorna bemutató a Kendelben
Lámpa helyett napfény? Csak természetesen! A Kendel Kft. Palánkai utcai telepén van egy beépített Velux fénycsatorna, amit bárki megtekinthet. Gyere el hozzánk, győződj meg személyesen a hatékonyságáról. Készítettünk is erről egy saját, vidám hangulatú videót.
Tovább
Új Gerard állványok a Kendelnél
A vásárlóink körében igen népszerű Gerard tetőcsalád új, szép állványokat kapott udvarunk bemutató területén. Győződj meg róla személyesen!
Tovább
Mycelium
A Kendel Építőanyag Kereskedés nem csak a mának él. Igyekszünk nyitott szemmel járni a világban, mert a ma jóslata a jövő jelene.
Tovább
Az év támogatója 2021
2021-ben a sport volt a kiemelt irányunk, örömmel támogattuk az utánpótlást, fiatalokat. Ennek köszönhetően Kaszti Tamás, a Kendel Kft. ügyvezetője a Honvéd Szondi SE Triatlon Szakosztálytól átvehette az Év Támogatója oklevelet.
Tovább
A józan építészet 1.

Ebben a nem épp rózsaszínű, már-már szürreális helyzetben mit tehet az építész, a kivitelező vagy akár az építőanyag-kereskedő, aki ugyanennek a folyamatnak a szereplője? Van-e felelősségük, vagy csak „végrehajtják”, amit a megrendelők szeretnének? Megfogalmazható-e egzakt módon a MINŐSÉG, és hogy lehetünk józanok és őszinték?

Tovább
Új teljesítők a Kendel Kihíváson!

Új teljesítőket köszönthettünk a Kendel Kihíváson október 30-án. Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel: köztük voltak az elsők, akik egy nap alatt két kihívást is bevállaltak. Szép teljesítmény, gratulálunk!

Tovább
Az fmc.hu cikke a 30 éves Kendel Kft-ről

Az fmc.hu is beszámolt a 30 éves jubileumi ünnepségünkről, érdemes elolvasni a beszámolójukat.

Tovább
Partnereink tollából

Mindig jó szívvel olvassuk Barátaink, Partnereink visszajelzéseit. Most többen is megosztották velünk gondolataikat azok közül, akik részt vettek a Kendel 30. jubileumi rendezvényén. Büszkén osztjuk meg e sorokat honlapunkon!

Tovább
30 évesek lettünk - Kaszti Tamás ünnepi beszéde

2021. október 2-án elérkezett a nap amikor a Kendel Kft. 30. születésnapját ünnepelni gyűltünk össze. Köszönöm Minden Embernek az elmúlt 30 év együttérzését, bizalmát és együttműködését!

Tovább
30 éves a Kendel Kft. - Interjú Kaszti Tamással

„Ennyi idő után bátran mondhatom, hogy az alkotás lehetősége, öröme az, ami mozgat.” – Kaszti Tamás, ügyvezető.

Tovább
Befutottunk!

Gratulálunk a Kendel Kft. csapatának a Fehérvár Félmaratonon elért eredményéért! Botond, Benedek és István váltója fantasztikus teljesítményt nyújtott.

Tovább
Új sportág a Kendel Kihíváson!

Kendel Kihívásunkat egyre több érdeklődés övezi, ennek megfelelően újra bővítettük a teljesítés körét. A futás és kerékpározás mellett már a túrázás is választható mozgásforma, válaszd kedvencedet!

Tovább
Sportolni jó!

Sportolni jó! A Fehérvár TV is bemutatta Kendel Kihívásunkat, nézd meg Te is és csatlakozz kezdeményezésünkhöz. Elő a nyúlcipőkkel!

Tovább
Hőszigetelés és környezetvédelem

Az AUSTROTHERM anyagok alkalmazása sokféleképpen játszik közre a környezet védelmében. A felelősségteljes, divatos szóval környezettudatos mérnöki tevékenységgel, hatékony, de gazdaságos méretezéssel sokat tehetünk a légszennyezés, az energiapazarlás, a Föld ózonpajzsának további pusztulása ellen.

Tovább