Kendel Kihívás

Kendel csapat

Új kezdeményezésünkkel a már sportoló, vagy mostanában sportolni vágyó embereket szeretnénk elérni!

A Kendel kft elkötelezett a sportolás, mint egészséges szabadidős tevékenység mellett. Van közöttünk futó, aikido gyakorló, balettos, power fitnessben mozgolódó, kettlebell emelgető, triatlonos, illetve van, aki az országúti kerékpározás szerelmese. A sport, az aktív életmód szeretete vezérelt minket erre a kezdeményezésre, amit megerősítettek a járvány által okozott sorozatos, amatőr verseny elmaradások, edzőterem bezárások is. A cég vezetése azonnal felkarolta a Kendel Kihívás ötletét. Ez egy olyan kihívás, amit fehérvári lokálpatriótaként úgy alakítottunk ki, hogy Székesfehérvár területén, vagy bizonyos sportágak esetén Székesfehérvár közelében kell teljesíteni.

Jelenleg három féle mozgásformában lehet vállalni a kihívást. Bármikor teljesíthető a kiválasztott táv. Nincs dátumhoz, évszakhoz, napszakhoz kötve. Ki-ki képességei szerint választhat a meghirdetett lehetőségek közül. Úgy alakítottuk ki a távokat, hogy a gyermekektől a felnőttekig, kezdőktől a profikig bárki tudja teljesíteni, de azért kihívást is jelentsen. Célunk a sportos életmódra való felhívás, az arra való biztatás.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Ennek költsége 2 500 Ft.

Futáshoz választható távok:

  • 2 km gyermek futam (6 - 12 éves korig)
  • 6,3 km futás (kis kör)
  • 13 km futás (negyed maraton és még egy kicsi)Kerékpározáshoz választható távok:

  • Velencei tó kerülésTúrázáshoz választható távok:

  • tetszőleges útvonalon minimum 20 kmA gyermekfutam a nagyobb biztonság érdekében a Halesz park futópályáján teljesítendő (2 kör). 18 év alatti személy csak szülői hozzájárulással (nyilatkozat) vehet részt a kihíváson.

A két másik futó távot egy adott útvonalon kell teljesíteni. Az útvonal itinert a regisztráció után küldjük meg, elektronikus levélben.

Kendel KihívásA kerékpáros kihívás esetén a tó kerülés tetszőleges útvonalon megvalósítható, de a kiindulási és végpontnak a Kendel Kft. főbejáratánál kell lennie.

A túrázás esetén nincs meghatározott helyszín és útvonal! A világ bármely részén teljesítheted a minimum 20 km gyalogos megtételét.

A sikeres teljesítők egyedi tervezésű, sorszámozott befutóérmet kapnak.

Sikeres teljesítőnek az számít, akinek vissza lett igazolva a regisztráció, majd a teljesítést valamilyen telefonos applikációval igazolta. A teljesítés hitelesítése és az érem átadása a Kendel Kft. telepén történik, telefonon vagy e-mailen előre egyeztetett időpontban. Aki az ország vagy a világ egy távoli pontján teljesít, annak postán küldjük ki az érmet.

A teljesítők nem csak egy sport teljesítménnyel és egy éremmel lesznek gazdagabbak! A Kendel Kihívás teljesítőinek egyedi kedvezményeket biztosítunk egyes termékeinkből. Továbbá bevontuk kezdeményezésünkbe a város kedvelt sportszer szaküzletét is.

A Vitál Club is tett felajánlást a teljesítőknek! 2000 Ft-os kedvezménykupon vagy ajándék csónak, kajak-kenu bérlés várja a Kendel Kihívás befutóérmének birtokosait!

Vital Club Sportáruház

vitalclub@vitalclub.hu

www.vitalclubsportaruhaz.hu


Kettlebell Pitbulls FehérvárA Kettlebell Fehérvár felajánlása a sikeres teljesítőknek, hogy egy havi bérletre 20% kedvezményt biztosít.
A kedvezményes bérlet egy hónapja alatt meg lehet ismerkedni a kettlebell alapjaival.
Vigyázat, bizony könnyen beszippantja az embert ez a mozgásforma! Olyan izmainkat is megmozgatja, melyek létezéséről nem is tudtunk. Gyors erőnléti és kondicionális fejlődést biztosít.


*A 6,3 és 13 km-es táv nyomvonalának kijelölése nem biztosított útvonalon, a város területén belül, közterületeken és közforgalmú utcákon (járdán) át történt, ezért ott minden résztvevőnek be kell tartania a kresz és a biztonságos közlekedés szabályait. A futáson mindenki saját felelősségére vesz részt. Ez érinti a résztvevő egészségi állapotát és a közlekedésben való részvételét. A futás teljesítése során bekövetkező esetleges egészségkárosodásért, vagy balesetért a Kendel Kft. felelősséget nem vállal.

Kendel csapat

 

Jelentkező adatai


Számlázási adatok

Biztonsági kód