Kendel Kihívás

Kendel csapat

Kezdeményezésünkkel a már sportoló, vagy mostanában sportolni vágyó embereket szeretnénk elérni!

A Kendel kft elkötelezett a sportolás, mint egészséges szabadidős tevékenység mellett. Van közöttünk futó, aikido gyakorló, balettos, power fitnessben mozgolódó, kettlebell emelgető, triatlonos, illetve van, aki a sárkányhajózás, a kajak/kenu vagy az országúti kerékpározás szerelmese. A sport, az aktív életmód szeretete vezérelt minket erre a kezdeményezésre, amit megerősítettek a járvány által okozott sorozatos, amatőr verseny elmaradások, edzőterem bezárások is. A cég vezetése azonnal felkarolta a Kendel Kihívás ötletét.

Jelenleg négy féle mozgásformában lehet vállalni a kihívást. Bármikor teljesíthető a kiválasztott táv. Nincs dátumhoz, évszakhoz, napszakhoz kötve. Ki-ki képességei szerint választhat a meghirdetett lehetőségek közül. Úgy alakítottuk ki a távokat, hogy a gyermekektől a felnőttekig, kezdőktől a profikig bárki tudja teljesíteni, de azért kihívást is jelentsen. Célunk a sportos életmódra való felhívás, az arra való biztatás.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Ennek költsége 2 500 Ft.Futáshoz választható távok:

  • 2 km gyermek futam (6 - 12 éves korig) tetszőleges útvonalon
  • 6,3 km futás (ettől lehet több, de kevesebb nem) tetszőleges útvonalonKerékpározáshoz választható távok:

  • 39,5 km (ettől lehet több, de kevesebb nem) tetszőleges útvonalonTúrázáshoz választható távok:

  • tetszőleges útvonalon minimum 20 km (lehet több, de kevesebb nem)Kajak / kenu:

  • tetszőleges útvonalon 20 km (ettől lehet több, de kevesebb nem)Kendel Kihívás teljesítése kerékpárral Kendel Kihívás teljesítése kerékpárral Kendel Kihívás teljesítése kerékpárral

A sikeres teljesítők egyedi tervezésű, sorszámozott befutóérmet kapnak.

Sikeres teljesítőnek az számít, akinek vissza lett igazolva a regisztráció, majd a teljesítést valamilyen telefonos applikációval igazolta (képernyőmentés küldése emailben). Az érem átvehető személyesen a Kendel Kft. székesfehérvári telepén, vagy igény esetén kipostázzuk. A posta költségre külön díjat (1200 Ft/érem) számítunk fel. Külföldi címre szállításra egyedi díjszabás vonatkozik.

A teljesítők nem csak egy sport teljesítménnyel és egy éremmel lesznek gazdagabbak! A Kendel Kihívás teljesítőinek egyedi kedvezményeket biztosítunk egyes termékeinkből.

Kendel Kihívás

Jelentkező adatai


Számlázási adatok

Biztonsági kód