Fénycsatorna bemutató a Kendelben

2022. 04. 16.Egy ház tervezése, építése során időnként kompromisszumokat kell kötni. Vannak úgynevezett mostoha terek az épületekben. Ilyen lehet a gépészeti szoba, háztartási helyiség, esetleg a konyha egy része vagy a telek adottságai miatt kedvezőtlenebb elhelyezésű szobák. Ezek, bár funkciójukat ellátják, de a kevés vagy az egyáltalán be nem jutó természetes fény hiánya miatt, nem nagyon szeretjük őket. Valahogy ösztönösen a lehető legkevesebb időt töltjük ezeken a helyeken. Semmilyen mesterséges világítás nem képes azt a biológiai komfortot biztosítani, mint a nap beáramló sugarai. Mit tehetünk ilyen helyzetben?

A mi kínálatunkban van erre is megoldás. A Velux fénycsatorna rendszerei már évek óta elérhetőek és egyre népszerűbbek. Amikor először megjelent a termék a piacon, kétkedéssel fogadtam, úri huncutságnak véltem. Egészen addig, amíg egy alkalommal személyesen nem láttam beépítve egy családi ház ablaktalan folyosóján. Kezem önkéntelenül kereste a kapcsolót, hogy lekapcsoljam a lámpát. De az nem volt felkapcsolva! Csak ezután fogtam fel, hogy ezt a nagy fényt nem egy világítótest biztosította, hanem naprendszerünk legnagyobb lámpája.

Ez tipikusan egy olyan termék, amiről lehet ugyan sokat írni, de igazán az a meggyőző, ha az ember látja működés, használat közben. A Kendel Kft. Palánkai utcai telepén van egy beépített Velux fénycsatorna, amit bárki megtekinthet. Készítettünk is erről egy saját, vidám hangulatú videót.
További információt és hasznos tippeket a Kendel Kft. online szakáruházában, a tetoteriablak.hu webshopjában olvashatsz:

MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET

Vissza a hírekhez