Anyagszükséglet számítás

Anyagszükséglet számítás

Gyakran előfordul, hogy nem készül anyagkigyűjtés az tervekhez. Ezért ezt valakinek el kell készíteni. Ezt a számítást díjmentesen elkészítjük, és garanciát vállalunk a számítás pontosságára. Ez annyit jelent, hogy amennyiben az épület terv szerint valósul meg, és az általunk számolt anyagmennyiség eltér a szükségestől, az ajánlatnak megfelelő áron biztosítjuk a többletanyagot, vagy külön díj felszámítása nélkül vásároljuk vissza a megmaradt anyagokat.

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Értékesítőink mindannyian építész végzettségűek, így első kézből tudunk szakmai segítséget nyújtani az Építkezőknek. Olyan speciális feladatok, építési problémák megoldásában amit akár az építési helyszínen kell eldönteni, Gyártóink szakmai gárdája díjmentesen áll rendelkezésre.

Fuvarszervezés

Kivitelezőknek, Viszonteladóknak

A kimagaslóan jó beszállítói szerződéseinknek köszönhetően régóta foglalkozunk Viszonteladók és Kivitelezők kiszolgálásával. Fontos számunkra, hogy ezek a Partnereink minden tekintetben érezzék és élvezzék támogatásunkat. Ajánljuk és védjük őket a saját területükön, igyekszünk Vevőket, Megrendelőket irányítani hozzájuk. Várjuk új Partnerek jelentkezését, akár az egész ország területéről, hiszen több olyan termékkörrel foglalkozunk, amelyek szállítási költsége és gyorsasága nem függ a földrajzi elhelyezkedéstől.

Tekintse meg Partnereink teljes listáját!

Tervezés, Kivitelezés

Tervezés, Kivitelezés

Közvetlen Partnercégünk a Klaszbau Építőipari Kft. végez építőipari generáltervezést és kivitelezést. Ennek köszönhetően számos területen rendelkezünk kiemelkedő referenciákkal, legyen az lakóépület, egészségügyi intézmény, vagy ipari létesítmény. Környezettudatos gondolkodásunk szerint tervezünk alacsony energia-felhasználású épületeket részben Megrendelőink igényeit kiszolgálva, részben a fokozódó energetikai követelmények teljesítése érdekében. Elsősorban saját tervezéseinket építjük meg, de több általunk megvalósult épületet nem mi terveztünk. Fontosnak tartjuk, hogy kivitelezési munkát csak 50 km-es körzetben vállalunk, mert szakmailag így tudjuk biztosítani az általunk is elvárt minőséget.

IFuvarszervezés

Fuvarszervezés

Építőanyagot eladni sem könnyű, de ezzel a feladat nem oldódott meg. A szükséges anyagokat az építés helyszínén kell biztosítani, pont akkor, amikor kell. Mi ebben is igyekszünk valami többet nyújtani Vevőinknek. Fuvarozó-partnereink közül mindig azt választjuk ki, aki a legalkalmasabb.

Tervezés, Kivitelezés

Webáruházaink

Kényelmet, megbízható minőséget kínálunk még kedvezőbb áron.

Kiemelt webáruházaink:
www.tetoteriablak.hu
www.cserepteto.hu

Díjaink

Bramac elismerésünk

Rendszerértékesítés, Országos III. helyezett

Támogatás

A Szegénységellenes alapítványt támogattuk a különleges Bramac cserép megvásárlásával

Támogatás

Az elismerő díjat a Lámpás '92 Alapítványtól kaptuk.

Támogatás

Különlegessége, hogy Schubert Éva színművésznő készítette.

Gyártói elismerések

Értékesítési versenyeken és képzéseken kapott oklevelek.

Velux díj

Kiemelt Márkakereskedés.

Gyártói elismerések

Értékesítési versenyeken és képzéseken kapott oklevelek.


Építkezik? Velünk könnyebb!

Image 1

Kecskés Péter Kiemelt építőanyag szakértő, telephelyvezető

E-mail:
Mobil: +36-30/939-0599
Telefon: +36-22/200-360 / 312-es mellék

Image 2

Berényi GabriellaKiemelt építőanyag szakértő

E-mail:
Mobil: +36-30/719-5929
Telefon: +36-22/200-360 / 312-es mellék