Középpontban a Zalakerámia burkolatok

2023. 03. 21.


2023 a burkolatok éve a Kendelnél, amelynek méltó főszereplője a közkedvelt Zalakerámia. Mi a hidegburkolatok értékesítésének indulásakor elsők között tettük le voksunkat e hazai gyártó mellett, nem véletlenül. A Zalakerámia erős hazai márka, tradicionális termékcsaládokkal, folyamatos fejlesztésekkel és a piaci igényekhez igazodó termékportfólióval.

A Kendelnél büszkék vagyunk a több, mint 30 éve képviselt értékeinkre, amelynek a minőség és megbízhatóság is alappillérei. Alapelvünk szerint csak megfelelő színvonalú építőanyagokat értékesítünk, nincs ez másként a burkolatoknál. E hitvallás mentén és szakmai meggyőződésünkkel ajánljuk vásárlóinknak és partnereinknek a Zalakerámia termékeit.


Nézz körül bemutatótermünkben és ereszd el a fantáziád! Kérd szakértőink segítségét, legyünk együtt Otthon Álmodók!

A Zalakerámia burkolatok előnyei a Kendelnél:

 • Változatos termékválaszték
  Minden helyiségre megoldást kínálunk, az előszobától a konyháig. Csempék és járólapok hatalmas választékával várunk.

 • Kiváló ár-érték arány
  A magas minőség nem csak kreatív és divatos megjelenéssel, hanem remek árakkal is párosul. A Zalakerámia burkolatokhoz kedvező egységáron juthatsz hozzá a Kendelnél.

 • Minden, ami burkolás
  Nem csak a burkolólapokat választhatod ki a Kendelnél, burkolási segédanyagokat is megkaphatod, egy mindent egy helyről, kényelmesen beszerezhetsz.

 • Személyesen megtekinthető
  Kereskedésünkben számos Zalakerámia termék megnézhető, megtapintható. Hétfőtől szombatig nyitva vagyunk, szeretettel várunk!

 • Díjmentes anyagszámítás
  Szakértői segítséget nyújtunk a tervezésben és az anyagszámításban. Segítünk, hogy biztosan ne költekezz túl!

 • Rövid szállítási határidő
  Teljes körű szolgáltatásunkkal a házhoz szállítás is zökkenőmentes. Rövid szállítási határidővel dolgozunk, igény esetén a fuvarszervezésben is segítünk.

 • Vadonatúj szolgáltatásunk
  Elindult nálunk a 3D fürdőszoba tervezés! Jelentkezz be kolléganőnkhöz, aki formába önti, meg tudja jeleníteni elképzelésedet, vagy inspirációhoz segít Téged!

 • INSPIRÁCIÓÉRT KATTINTS A KÉPRE VAGY TÉRJ BE HOZZÁNK!


Kérdésed van a Zalakerámia burkolatokkal kapcsolatban? Keresd a Kendel szakértőjét:

Ertekesito

Böröcz Edina

Vissza a hírekhez