Akik már teljesítették a Kendel Kihívást

Kendel csapat

Új kezdeményezésünkkel a már sportoló, vagy mostanában sportolni vágyó embereket szeretnénk elérni!

A Kendel Kihívás teljesítői nem csupán a 3, 6,3, vagy 13 km-es távot tudták le. Ők azok az emberek, akik hajlandóak az iskola, a munka, a család mellett még időt és energiát szánni arra, hogy tegyenek önmagukért. Önmagukért, és ezáltal családjukért, tágabb értelemben véve a társadalomért is. Mert aki a sport által vigyáz az egészségére, az nem csak önmagával tesz jót. A sportból adódó pozitív hatásokat a család érezni, értékelni fogja. A családok összessége pedig a társadalom.

Ami jó az egyéneknek, az jó a családoknak, és ami a családoknak jó, az jó össztársadalmi szinten is. Akik teljesítették bármelyik távot, hozzájárultak ehhez a nemes és hasznos folyamathoz. Legyenek büszkék a teljesítményükre és a példamutatásukra!

A Kendel Kft. társadalmi felelősségvállalásának része nem csak az, hogy hozzánk vissza lehet hozni a fel nem használt építőanyagot, hanem az is, hogy erőnkhöz mérten igyekszünk hasznosak lenni, többek között ilyen kezdeményezésekkel, minden embertársunk boldogulására. Akik még bizonytalanok, azoknak legyen ez az egyre bővülő táblázat a biztatás, a minta, a követendő jó példa. Hajrá!Teljesítők

TELJESÍTŐ NEVE TELJESÍTETT TÁV TELJESÍTÉS IDEJE SZINTIDŐ
Áldott István 6,3 km 2021.05.12. 37 perc 35 másodperc
Áldott István 13 km 2021.05.16. 1 óra 19 perc